Nilüfer Çınarlı Mutlu: Gençleri Bu Merkeze Yönlendirin
Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, Muhtarlar Günü buluşmasında Çınarlı’daki Ferdi Zeyrek Gençlik Merkezi’nin teknolojik imkanlarını muhtarlara tanıttı.

Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla Konaklı muhtarlarla Çınarlı’da hizmet veren Ferdi Zeyrek Gençlik Merkezi’nde bir araya geldi. Belediye meclis üyeleri ve bürokratların da katıldığı etkinlikte, Konak Kültür Orkestrası’nın şarkıları eşliğinde merkezin teknolojik donanımı tanıtıldı.
Başkan Mutlu, gençlerin teknolojiyle bağını güçlendirmek amacıyla kurulan ve İzmir’de bir ilk olma özelliği taşıyan merkezin tüm alanlarını muhtarlara gezdirdi. Muhtarlar, merkez bünyesindeki şu alanları yakından inceleyerek deneyimleme fırsatı buldu:
- VR deneyim alanı
- Oyun odası ve simülasyon istasyonu
- E-spor alanı
- Influencer, ses kayıt ve podcast odaları
Muhtarların mahalleler ile belediye arasındaki iletişimde üstlendiği role dikkat çeken Başkan Mutlu, "Mahallelerimizde derdi, tasayı, mutluluğu bizimle paylaşan, belediyemizin her bir sokaktaki gözü, kulağı olan sevgili muhtarlarım; Konak için sizlerle yan yana, omuz omuza çalışmak çok kıymetli. Zor bir dönemden hep birlikte geçiyoruz. Mahallelerinizdeki her konuyu, komşularımızın her talebini bize zaman kaybetmeden ilettiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum" dedi.
Merkezin Türkiye genelinde az sayıda bulunan donanıma sahip olduğunu vurgulayan Başkan Mutlu, muhtarlardan mahallelerindeki gençleri buraya yönlendirmelerini istedi. Mutlu, "Ferdi Zeyrek Gençlik Merkezimiz İzmir’de bir ilk. Burayı gezip sunduğumuz olanaklar hakkında fikir sahibi olursanız ve gençleri merkezimize yönlendirirseniz çok mutlu oluruz" ifadelerini kullanarak gençlerin teknolojiye erişiminin önemine işaret etti.
Etiketler






