Gündem

YENİ Parti İzmir'de Sandık Mesaisi: Çağatay Güç 6 İlçeyi Gezdi

YENİ Parti İzmir Kurucu İl Başkanı Çağatay Güç, 6 ilçedeki kongre sandıklarını ziyaret ederek örgütüne birlik ve saha çalışması mesajı verdi.

İzmirGündem Haber Masası
6 görüntülenme
YENİ Parti İzmir'de Sandık Mesaisi: Çağatay Güç 6 İlçeyi Gezdi
Temsili görsel — YZ ile oluşturulmuştur

YENİ Parti İzmir Kurucu İl Başkanı Çağatay Güç, ilçe kongrelerinin ikinci gününde Karşıyaka, Çiğli, Seferihisar, Güzelbahçe, Urla ve Narlıdere’de kurulan sandıkları ziyaret etti. Partililer, ilçe başkanları ve meclis üyeleriyle bir araya gelen Güç, oy verme işlemlerini yerinde takip ederek teşkilatların çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Kongre sürecinde örgütün birlik ve beraberlik içinde olması gerektiğini belirten Güç, parti içi demokrasi yarışının tamamlanmasının ardından tüm teşkilatın ortak hedeflere odaklanması gerektiğini söyledi. İzmir’in 30 ilçesinin tamamında örgütlenmeyi firesiz tamamladıklarını kaydeden Güç, bu başarının istişare ve "İzmir duruşu" ile sağlandığını ifade etti. Güç'ün ziyaret ettiği ilçeler şunlar:

  • Karşıyaka
  • Çiğli
  • Seferihisar
  • Güzelbahçe
  • Urla
  • Narlıdere

"12 Günde 600 Bin Üyeye Ulaştık"

Partinin kuruluş ve örgütlenme hızıyla ilgili veriler paylaşan Çağatay Güç, 12 gün içerisinde Türkiye genelinde 600 bin, İzmir’de ise 50 bin üyeye ulaştıklarını açıkladı. Güç, "Tüm ilçelerde örgütlenmiş, eşyaları alınmış, güçlü bir partiden bahsediyoruz. Bu başarı inanç, güven ve dayanışmayla sağlandı" dedi. İl başkanı olduğu günden bu yana İzmir’in 30 ilçesinin her birini en az 5 kez ziyaret ettiğini hatırlatan Güç, Genel Başkan Özgür Özel’in de Türkiye’yi karış karış dolaştığını belirtti.

Ekonomik ve sosyal sorunlara değinen Güç, iktidar blokunun muhalefete baskı uyguladığını savundu. YENİ Parti’nin güncel oy oranının yüzde 35’in altında olmadığını iddia eden Güç, Ak Parti’nin oylarının ise yüzde 20’ler seviyesine gerilediğini öne sürdü. Türkiye’nin 10 yıldır ekonomik kriz, enflasyon, eğitim, sağlık ve barınma sorunlarıyla yönetilemediğini söyleyen Güç, ilk seçimde iktidar değişiminin yaşanacağını iddia etti.

Delegelere saha çalışması çağrısında bulunan Güç, delegeliğin yalnızca kongre dönemlerinde oy kullanmaktan ibaret olmadığını vurguladı. Mahalle temsilcileri ve delegelerin sahada aktif çalışması gerektiğini belirten Güç, Özgür Özel liderliğinde bir halk hareketi başlattıklarını ve iktidar hedefiyle İzmir’in her sokağında çalışmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Etiketler

#Izmir#IzmirGundem#YeniParti#CagatayGuc#Siyaset#Gundem

Sıradaki haber

AYM Yeni Parti Hakkındaki İsim Kararını 29 Eylül'de Veriyor
Gündem

AYM Yeni Parti Hakkındaki İsim Kararını 29 Eylül'de Veriyor

11 gün önce
117

İlgili Haberler

Çağatay Güç'ten Çiğli Belediye Başkanı Yıldız'a AK Parti Tepkisi
EkonomiGündem

Çağatay Güç'ten Çiğli Belediye Başkanı Yıldız'a AK Parti Tepkisi

Çiğli Belediye Başkanı Onur Emrah Yıldız’ın AK Parti’ye geçmesine tepki gösteren YENİ Parti İzmir İl Başkanı Çağatay Güç, iktidarı sert sözlerle eleştirdi.

İzmirGündem Haber Masası
6 gün önce
217
CHP’li 7 Eski Vekilden İzmir Duruşu Çağrısı: Geri Dönün
Gündem

CHP’li 7 Eski Vekilden İzmir Duruşu Çağrısı: Geri Dönün

CHP’li 7 eski milletvekili ortak açıklama yaparak Yeni Parti’ye geçen isimleri İzmir Duruşu etrafında CHP çatısı altında yeniden birleşmeye çağırdı.

İzmirGündem Haber Masası
41 dakika önce
5
Cemil Tugay'dan AK Parti ve İşçi Çıkarma İddialarına Yanıt
Gündem

Cemil Tugay'dan AK Parti ve İşçi Çıkarma İddialarına Yanıt

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, AK Parti'ye geçeceği iddiaları gölgesinde belediye çalışanlarının geleceğine dair sosyal medyadan açıklama yaptı.

İzmirGündem Haber Masası
42 dakika önce
5
Çağatay Güç’ten Cemil Tugay İddiası: İletişimi Kesti
Gündem

Çağatay Güç’ten Cemil Tugay İddiası: İletişimi Kesti

Yeni Parti İzmir İl Başkanı Çağatay Güç, Cemil Tugay’ın bir aydır iletişimi kestiğini ve Çiğli Meclisi’nin 150 polisle toplandığını iddia etti.

İzmirGündem Haber Masası
44 dakika önce
5
Bayraklı Emek Mahallesi'nde CHP'ye 57 Yeni Üye Katıldı
Gündem

Bayraklı Emek Mahallesi'nde CHP'ye 57 Yeni Üye Katıldı

Bayraklı Emek Mahallesi sakinlerinden 57 kişi, düzenlenen törenle Cumhuriyet Halk Partisi saflarına katılarak rozetlerini taktı.

İzmirGündem Haber Masası
4 saat önce
32
Tuncay Özkan'dan Cemil Tugay'a Sert Ak Parti Tepkisi
Gündem

Tuncay Özkan'dan Cemil Tugay'a Sert Ak Parti Tepkisi

Yeni Parti İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, AK Parti'ye geçeceği iddia edilen Cemil Tugay'ı "omurgasızlık" ve "işçi düşmanlığı" ile suçladı.

İzmirGündem Haber Masası
8 saat önce
77