Karşıyaka'da Cumhuriyet Şenliği: Başvurular 20 Ekim'de Başlıyor
Karşıyaka Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında 28 Ekim'de çocuklar için ödüllü atletizm şenliği ve yarışmalar düzenleyecek.

Karşıyaka Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında 28 Ekim Çarşamba günü saat 14.00’te Semra Aksu Atletizm Parkı’nda ‘Atletizm Şenliği’ düzenleyecek. Koşu ve uzun atlama branşlarında gerçekleştirilecek yarışmalarla milli bayram coşkusu spor sahalarına taşınacak.
Şenliğe katılmak isteyen sporcular için kayıt süreci 20 Ekim’de başlıyor. Başvurular 26 Ekim tarihine kadar belediyenin resmi internet sitesi karsiyaka. Bel. Tr üzerinden yapılabilecek. Organizasyon kapsamında belirlenen yaş kategorileri ve branşlar şu şekilde açıklandı:
- Koşu: 2012-2022 yılları arasında doğan kız ve erkek sporcular mücadele edebilecek.
- Uzun Atlama: 2012-2017 yılları arasında doğan kız ve erkek sporcular yarışabilecek.
Yarışmalar sonunda kendi yaş kategorilerinde ilk üçe giren sporculara özel madalya verilecek. Şenliğe katılım sağlayan tüm çocuklara ise günün anısına özel madalya takdim edilecek.
Yarışma Başvuruları Nasıl Yapılacak?
Karşıyaka Belediye Başkanı Yıldız Ünsal, Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün gençliğe ve spora verdiği önemin çalışmalarına ışık tuttuğunu belirtti. Ünsal, çocukların sporla iç içe büyümesini ve yeteneklerini keşfetmesini önemsediklerini ifade ederek, Atatürk’ün izinden giden sağlıklı nesiller yetiştirmek için çalıştıklarını vurguladı.
Şenlik kapsamında Semra Aksu Atletizm Parkı'ndaki pistlerde ter dökecek olan çocuklar, hem bayram sevincini yaşayacak hem de sportif yeteneklerini sergileme fırsatı bulacak. Başkan Ünsal, tüm çocukları ve ailelerini 28 Ekim'deki bu anlamlı buluşmaya davet etti.
Etiketler






