Gündem

Karşıyaka Belediye Başkanı Ünsal Zabıta Haftasını Kutladı

Karşıyaka Belediye Başkanı Yıldız Ünsal, Zabıta Haftası kapsamında ekipleri ziyaret ederek saha çalışmaları ve denetim faaliyetleri hakkında detaylı bilgi aldı.

İzmirGündem Haber Masası
106 görüntülenme
Karşıyaka Belediye Başkanı Ünsal Zabıta Haftasını Kutladı
Temsili görsel — YZ ile oluşturulmuştur

Karşıyaka Belediye Başkanı Yıldız Ünsal, 1-7 Eylül Zabıta Haftası kapsamında Karşıyaka Belediyesi Zabıta Müdürlüğü personeliyle bir araya geldi. Kentin düzenini ve huzurunu sağlamak amacıyla görev yapan ekipleri ziyaret eden Ünsal, personelin haftasını kutlayarak yürüttülen çalışmalar hakkında kapsamlı bir toplantı gerçekleştirdi.

Karşıyaka Zabıta Müdürlüğü’nde Saha Çalışmaları İncelendi

Ziyaret sırasında Zabıta Müdürlüğü’nün yürüttüğü güncel saha çalışmaları ve denetim faaliyetlerine dair detaylı sunumlar yapıldı. Karşıyaka’nın dört bir yanında devam eden denetimlerin sonuçlarını inceleyen Başkan Yıldız Ünsal, personel ile tek tek sohbet ederek taleplerini dinledi. Görevlerini büyük bir özveriyle yerine getiren çalışanlara teşekkür eden Ünsal, zabıtanın belediyenin sokaktaki yüzü olduğunu vurguladı.

Karşıyaka gibi İzmir’in en yoğun ilçelerinden birinde görev yapmanın zorluklarına değinilen görüşmede, ekiplerin gayreti takdir topladı. Zabıta personelinin kent yaşamının düzeni ve vatandaşların huzuru için üstlendiği sorumluluğun hayati önem taşıdığı belirtildi. Ünsal, personelin sergilediği sabır ve özverinin Karşıyaka Belediyesi için çok değerli olduğunu ifade etti.

Karşıyaka’da Ortak Akıl ve Omuz Omuza Çalışma Vurgusu

Belediye Başkanı Yıldız Ünsal, Karşıyaka’yı daha yaşanabilir bir kent haline getirme hedefinde zabıta ekiplerinin kilit rol oynadığını söyledi. Personelle yaptığı konuşmada birlik mesajı veren Ünsal, "El birliğiyle güzel bir çalışma ortaya koyduğumuzu düşünüyorum, sizlerle çalıştığım için mutluyum. Çok gayret gösteriyorsunuz; emeğiniz, sabrınız ve özveriniz bizim için çok değerli" ifadelerini kullandı.

Kentin huzuru ve esenliği için gece gündüz demeden sahada ter döken her bir mesai arkadaşına yürekten teşekkür ettiğini belirten Ünsal, sözlerini şöyle sürdürdü: "Karşıyaka’yı daha yaşanabilir bir kent kılmak adına omuz omuza yürümeye ve ortak akılla çalışmaya devam edeceğiz. Zabıta Haftanızı kutluyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum."

Bu ziyaret ve verilen mesajlar, İzmir’in kuzey aksındaki en önemli ticaret ve yaşam merkezlerinden biri olan Karşıyaka’da, belediye hizmetlerinin sürekliliği ve denetim mekanizmalarının güçlendirilmesi açısından kritik bir önem taşıyor. Özellikle Karşıyaka Çarşısı ve sahil şeridindeki düzenin korunması, ilçedeki 350 binden fazla vatandaşın günlük yaşam kalitesini doğrudan etkiliyor.

Etiketler

#Izmir#IzmirGundem#Karsiyaka#ZabitaHaftasi#YildizUnsal#Gundem#Belediye

Sıradaki haber

Karşıyaka'da Muhtarlar Günü: Başkan Ünsal'dan Ortak Akıl Mesajı
Gündem

Karşıyaka'da Muhtarlar Günü: Başkan Ünsal'dan Ortak Akıl Mesajı

3 gün önce
100

İlgili Haberler

Hasan Ünal'dan Karşıyaka Belediyesi'ne Sert Çöp Eleştirisi
Gündem

Hasan Ünal'dan Karşıyaka Belediyesi'ne Sert Çöp Eleştirisi

AK Parti Karşıyaka Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Hasan Ünal, ilçede biriken çöp yığınları nedeniyle belediye yönetimini göreve çağırdı.

İzmirGündem Haber Masası
8 gün önce
264
Karşıyaka'da Çöp Krizi: 9 Gündür Toplanmayan Atıklar Sokakları Sardı
ÇevreGündem

Karşıyaka'da Çöp Krizi: 9 Gündür Toplanmayan Atıklar Sokakları Sardı

Karşıyaka'da yer altı konteynerlerini boşaltacak özel vinçli araçların temin edilememesi nedeniyle 9 gündür çöpler toplanmıyor; esnaf ve mahalleli kirliliğe tepkili.

İzmirGündem Haber Masası
1 gün önce
77
Karşıyaka Belediyesi’nden Çöp Açıklaması: 17 Yeni Araç Devrede
YaşamGündem

Karşıyaka Belediyesi’nden Çöp Açıklaması: 17 Yeni Araç Devrede

Karşıyaka Belediyesi, ilçedeki çöp sorununa karşı 17 yeni kamyonu hizmete alırken, aksaklıkların araç teslimatındaki gecikmeden kaynaklandığını duyurdu.

İzmirGündem Haber Masası
2 gün önce
173
Yamanlar’da Atıl Bina Semt Merkezi ve Kütüphaneye Dönüşüyor
YaşamGündem

Yamanlar’da Atıl Bina Semt Merkezi ve Kütüphaneye Dönüşüyor

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Karşıyaka Yamanlar'da atıl duran binayı yenileyerek semt merkezi ve kütüphane olarak kente kazandırıyor.

İzmirGündem Haber Masası
2 gün önce
212
Karşıyaka'da Ücretsiz Kurs Kayıtları Başladı: İşte Branşlar
YaşamKültür

Karşıyaka'da Ücretsiz Kurs Kayıtları Başladı: İşte Branşlar

Karşıyaka Belediyesi'nin mahalle merkezlerinde düzenleyeceği ücretsiz hobi ve meslek edindirme kursları için başvurular ve eğitim branşları belli oldu.

İzmirGündem Haber Masası
11 gün önce
191
Karşıyaka'da CHP'den istifa eden 5 meclis üyesi YENİ Parti'ye geçti
Gündem

Karşıyaka'da CHP'den istifa eden 5 meclis üyesi YENİ Parti'ye geçti

Karşıyaka Belediye Meclisi'nde CHP'den ayrılan 5 isim YENİ Parti'ye katıldı; meclisteki sandalye dağılımı değişerek YENİ Parti birinci parti konumuna yükseldi.

İzmirGündem Haber Masası
7 gün önce
136