Gündem

İzmir'de Yağmur Faciası: Alt Geçitte Ölüm

6 görüntülenme
0 paylaşım
İzmir'de Yağmur Faciası: Alt Geçitte Ölüm
İzmir'de akşam saatlerinde etkili olan şiddetli sağanak yağış, bir sürücünün hayatına mal oldu. Pancar Mahallesi'ndeki İZBAN alt geçidinde meydana gelen olayda, aşırı yağış nedeniyle suyla dolan geçitte bir araç sürücüsü boğularak yaşamını yitirdi.

Ayrancılar İnönü Mahallesi sakini Mehmet Ekinci olduğu belirlenen sürücü, iddialara göre suyla kaplı alt geçide girdi. Suyun içinde aracın kontrolünü kaybeden Ekinci, mahsur kaldı. Olayın bildirilmesi üzerine bölgeye itfaiye, jandarma ve AFAD ekipleri sevk edildi.

Ekipler, suyla dolan alt geçitte arama kurtarma çalışmaları başlattı. Yapılan çalışmalar sonucunda Mehmet Ekinci'nin cansız bedenine ulaşıldı. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatılırken, yetkililer benzer durumların yaşanmaması için uyarılarda bulundu. İzmir'de etkili olan sağanak yağışın ardından yetkililer, sürücüleri dikkatli olmaya ve su birikintisi olan bölgelerden uzak durmaya çağırdı.

[🤖 Bu haber için resimler Yapay Zeka yardımı ile oluşturulmuştur.]

#Izmir IzmirGundem Yagmur Sel Trafik Pancar AltGecit AFAD Itfaiye
Paylaş: