İzmir'de Su Kesintisi: 4 İlçede Kesinti

Balçova'da Çetin Emeç Mahallesi'nde, T56 pompa çıkışındaki ana boru arızası nedeniyle 16 Şubat saat 13:58 ile 17:00 arasında yaklaşık 3 saatlik bir su kesintisi meydana gelecek.
Bayındır'ın Pınarlı Mahallesi sakinleri ise daha uzun süreli bir kesintiye hazırlıklı olmalı. Pompa arızası sebebiyle 16 Şubat saat 16:49'da başlayan kesintinin, 17 Şubat saat 12:50'ye kadar yaklaşık 20 saat sürmesi bekleniyor.
Kemalpaşa'da Armutlu Hürriyet, Armutlu 85. Yıl Cumhuriyet ve Aşağıkızılca bölgelerinde Gediz Elektrik kaynaklı pompa arızası nedeniyle 16 Şubat saat 11:30 ile 22:00 arasında yaklaşık 10 saatlik su kesintisi yaşanacak.
Çiğli'de ise Küçük Çiğli Mahallesi'nde 8786/2 Sokak No:19 önünde meydana gelen vana arızası sebebiyle 17 Şubat Salı günü saat 09:40 ile 10:40 arasında yaklaşık 1 saatlik bir su kesintisi olacak.
İZSU yetkilileri, vatandaşların su kesintilerini dikkate alarak gerekli önlemleri almaları ve su kullanımını buna göre planlamaları konusunda uyarıda bulundu. Kesintilerin belirtilen saatler içerisinde tamamlanması ve suyun yeniden verilmesi için çalışmaların sürdürüldüğü ifade edildi.
[🤖 Bu haber için resimler Yapay Zeka yardımı ile oluşturulmuştur.]