Gündem

İzmir'de ESHOT Hatlarında Geçici Düzenleme

İzmir'de Balçova'daki altyapı çalışmaları nedeniyle 4 ESHOT hattında 23 Şubat 2026'dan itibaren geçici güzergah değişikliği yapılacak. İşte detaylar...

İzmirGündem Haber Masası
409 görüntülenme
İzmir'de ESHOT Hatlarında Geçici Düzenleme
Temsili görsel — YZ ile oluşturulmuştur

İzmir'de toplu ulaşım kullanıcılarını ilgilendiren bir değişiklik yapıldı. ESHOT Genel Müdürlüğü, Balçova Mahallesi Ziya Gökalp Caddesi'nde gerçekleştirilecek altyapı çalışmaları sebebiyle bazı otobüs hatlarının güzergahlarında geçici düzenlemeler yapıldığını duyurdu. Bu düzenlemeler 23 Şubat 2026 Pazartesi gününden itibaren geçerli olacak.

Değişiklikten etkilenen hatlar ve güzergahları şu şekilde:

* **167 No’lu Balçova Kabristan – F. Altay Aktarma Merkezi (Ring Hat)**
* **480 No’lu İnciraltı – Üçkuyular İskele (Ring Hat)**
* **551 No’lu Narlıdere – Fahrettin Altay** (Sadece gidiş yönünde)
* **969 No’lu Balçova – F. Altay Aktarma Merkezi (Ring Hat)**

551 No’lu Narlıdere – F. Altay hattı, F. Altay yönünde Mithatpaşa Caddesi üzerinden hizmet verecek. Bu nedenle Hüseyin Öğütçen Bulvarı, Sakarya Caddesi ve Ziya Gökalp Caddesi güzergahları kullanılmayacak. Narlıdere yönüne gidişlerde ise Ata Caddesi, Sakarya Caddesi ve Hüseyin Öğütçen Bulvarı güzergahı aynı kalacak.

480 No’lu İnciraltı – Üçkuyular İskele hattı, Mithatpaşa Caddesi, Ata Caddesi, Sakarya Caddesi, Vali Hüseyin Öğütçen Caddesi ve İnciraltı Caddesi üzerinden ring olarak hizmet verecek. Bu düzenleme nedeniyle Barış, Ziya Gökalp, Kabristan, Duygu, Tatbikat Cami, Kadir Paşa, Balçova Mezarlık, Asmaalti ve Merkez Cami durakları geçici olarak kullanılamayacak.

167 ve 969 No’lu hatlar ise F. Altay Aktarma Merkezi, Mithatpaşa Caddesi, Ata Caddesi, Sakarya Caddesi ve Vali Hüseyin Öğütçen Caddesi güzergahını izleyerek F. Altay Aktarma Merkezi'ne geri dönecek şekilde ring seferleri yapacak. Bu hatlarda da Barış, Ziya Gökalp, Kabristan, Duygu, Tatbikat Cami, Kadir Paşa, Balçova Mezarlık, Asmaalti ve Merkez Cami durakları geçici olarak hizmet dışı kalacak.

ESHOT yetkilileri, altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından hatların normal güzergahlarına döneceğini bildirdi.

[🤖 Bu haber için resimler Yapay Zeka yardımı ile oluşturulmuştur.]

Etiketler

#Izmir IzmirGundem ESHOT TopluUlasim Balcova Trafik Ulasim

Sıradaki haber

Balçova'da Ücretsiz Mahalle Kurslarında Yeni Dönem Başladı
YaşamKültür

Balçova'da Ücretsiz Mahalle Kurslarında Yeni Dönem Başladı

17 gün önce
281

İlgili Haberler

Çiğli ve Karşıyaka Arasına Yeni Yol: 1671 Sokak Uzatılıyor
Gündem

Çiğli ve Karşıyaka Arasına Yeni Yol: 1671 Sokak Uzatılıyor

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Çiğli ile Karşıyaka'yı bağlayacak 950 metrelik yeni yol ve iki köprü için 1671 Sokak'ta çalışma başlattı.

İzmirGündem Haber Masası
1 saat önce
7
Seferihisar Açıklarında Göçmen Operasyonu: 13 Kişi Yakalandı
Gündem

Seferihisar Açıklarında Göçmen Operasyonu: 13 Kişi Yakalandı

Seferihisar açıklarında fiber tekneyle ilerleyen 5'i çocuk 13 düzensiz göçmen, Sahil Güvenlik ekiplerinin takibiyle yakalandı.

İzmirGündem Haber Masası
14 saat önce
45
Bilal Saygılı: Cemil Tugay ile 1,5 Yıldır Temastayız
siyasetSağlık

Bilal Saygılı: Cemil Tugay ile 1,5 Yıldır Temastayız

AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, Ödemiş'te Cemil Tugay ile 1,5 yıldır süren temasları ve ilçeye yapılacak yeni sağlık yatırımlarını duyurdu.

İzmirGündem Haber Masası
18 saat önce
69
Eyyüp Kadir İnan: İzmir'de 1 Milyon Oy Dikkate Alınmadı
Gündem

Eyyüp Kadir İnan: İzmir'de 1 Milyon Oy Dikkate Alınmadı

AK Partili Eyyüp Kadir İnan, İzmir'in kronik sorunlarını çözmek için 3 yıllık hizmet takvimi açıklarken fon iddiaları üzerinden Özgür Özel'e yüklendi.

İzmirGündem Haber Masası
20 saat önce
74
Ümit Özlale ve Cemal Enginyurt Hakkında İnceleme Başlatıldı
Gündem

Ümit Özlale ve Cemal Enginyurt Hakkında İnceleme Başlatıldı

Aile Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş'ın suç duyurusu sonrası İzmir Milletvekili Ümit Özlale ve Cemal Enginyurt hakkında resmi inceleme başlatıldı.

İzmirGündem Haber Masası
21 saat önce
78
Torbalı'da Jandarmadan Kaçakçılık Darbesi: 27 Bin Paket Sigara
Gündem

Torbalı'da Jandarmadan Kaçakçılık Darbesi: 27 Bin Paket Sigara

İzmir'in Torbalı ilçesinde jandarma ekiplerince düzenlenen iki operasyonda 27 bin paket kaçak sigara ve uyuşturucu madde ele geçirildi, 2 kişi tutuklandı.

İzmirGündem Haber Masası
22 saat önce
79