Gündem

İZMAR Hedefine Ulaştı: Menemen ve Tire'de Açılış

10 görüntülenme
0 paylaşım
İZMAR Hedefine Ulaştı: Menemen ve Tire'de Açılış
İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) tanzim satış projesi İZMAR, Menemen ve Tire'de açılan yeni şubeleriyle 2025 yılı için belirlenen 20 mağaza hedefine ulaştı. İZMAR'ın 18. şubesi Menemen'de, 19. şubesi ise Tire'de hizmete girdi. Böylelikle İZMAR, 19 sabit ve 1 gezici mağaza ile toplam 20 şubeye ulaşmış oldu.

Menemen'deki açılış törenine İBB Başkanı Cemil Tugay, CHP İzmir İl yönetimi, ilçe başkanları, İZTARIM Yönetim Kurulu Başkanı Candaş Yeter, yöneticiler, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı. Törende konuşan Başkan Tugay, İZMAR'ın amacının yüksek enflasyon ortamında halkın alım gücünü korumak ve temel ihtiyaçları uygun fiyatlarla sunmak olduğunu vurguladı.

Tugay, İZMAR'ın hem üreticiye hem de tüketiciye destek olduğunu belirterek, üreticinin emeğinin karşılığını almasını ve vatandaşların kaliteli ürünlere erişmesini sağlamayı hedeflediklerini ifade etti. Ayrıca, İZMAR mağazalarında kâr amacı gütmediklerini, bu nedenle ürünlerin daha uygun fiyatlarla sunulabildiğini söyledi.

Başkan Tugay, belediyenin üreticiye borcu olduğu yönündeki iddialara da yanıt vererek, geçmiş dönemden kalan borçların tamamının kapatıldığını ve İZMAR'ın üreticiden peşin ödeme ile ürün aldığını belirtti. Tugay, yeni yıl öncesinde İzmirlilere umut mesajları vererek, kentin her türlü zorluğun üstesinden gelebilecek güce sahip olduğunu dile getirdi. İZMAR'ın önümüzdeki yıl için hedefi 40 mağazaya ulaşmak.

[🤖 Bu haber için resimler Yapay Zeka yardımı ile oluşturulmuştur.]

#Izmir IzmirGundem Belediye IzmirBuyuksehirBelediyesi IZMAR Menemen Tire Ekonomi
Paylaş: