Gündem

İZBETON Kooperatifleri: İlk Teslimat Mart'ta

4 görüntülenme
0 paylaşım
İZBETON Kooperatifleri: İlk Teslimat Mart'ta
İzmir'de İZBETON kooperatif projelerinde yaşanan sorunlar çözüme kavuşuyor. Özgür Özel, inşaat maliyetlerindeki artış nedeniyle durma noktasına gelen projelerde somut adımlar atıldığını ve ilk teslimatların Mart ayında yapılacağını açıkladı.

Özel, kooperatif modelinin müteahhit sistemine göre daha ekonomik bir çözüm sunduğunu vurgulayarak, "AK Parti'nin yarattığı ekonomik kriz ortamında, kooperatif modeliyle çözüm üretmemiz nedeniyle fırsatçılıkla insanlar manipüle ediliyordu. Şimdi ilk evi Mart ayında teslim ediyoruz" dedi. 2026 yılı içinde iki kooperatifin tamamlanması hedefleniyor.

İZBETON kooperatifleriyle ilgili sürecin 2027'de önemli bir noktaya ulaşacağını belirten Özel, yıllardır biriken sorunların büyük ölçüde çözüleceğini ifade etti. İzmir'deki kentsel dönüşüm çalışmalarında kooperatif modelinin önemine dikkat çeken Özel, bu modelin ekonomik zorluklara rağmen başarılı bir alternatif olduğunu savundu.

[🤖 Bu haber için resimler Yapay Zeka yardımı ile oluşturulmuştur.]

#Izmir IzmirGundem Belediye IZBETON Kooperatif KentselDonusum Ekonomi
Paylaş: