Dikili Sanayi Sitesi Çöplüğe Döndü

Sanayi sitesi içerisindeki "Çöp ve moloz dökmek yasaktır" tabelasına rağmen, atık yığınlarının oluşması denetim eksikliğini gözler önüne seriyor. Bölge sakinleri, kontrolsüz dökümlerin önüne geçilmesi için Dikili Belediyesi'ni göreve çağırarak, kalıcı çözümler üretilmesini talep ediyor.
Vatandaşlar, özellikle Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz'ün işletmesinin de bulunduğu sanayi sitesindeki bu duruma tepkili. Kirliliğin görmezden gelindiğini ve somut adımlar atılmadığını belirten vatandaşlar, denetim yetkisinin kullanılması gerektiğini vurguluyor.
Bölgede yaşayanlar, sorunun yıllardır devam ettiğini ve dönemsel temizliklerin yeterli olmadığını ifade ediyor. Sürekli denetimlerin yapılması, kaçak dökümlere ağır cezalar verilmesi ve sanayi çevresinin düzenli olarak kontrol altında tutulması isteniyor. Vatandaşlar, Dikili Belediyesi'nden acil ve somut adımlar beklediklerini belirterek, çevre kirliliğinin görmezden gelinmemesi gerektiğini vurguluyor.
[🤖 Bu haber için resimler Yapay Zeka yardımı ile oluşturulmuştur.]