CHP'li Güç'ten İzmir Çıkarması

Çeşme'de turizmin 12 aya yayılması gerektiğine vurgu yapan Güç, İzmir'in eşsiz bir şehir olduğunu ve marka değerine yatırım yaparak cazibe merkezi haline getirilmesi gerektiğini söyledi. Ayrıca, Çeşme'deki betonlaşma projelerine karşı olduklarını ve doğayı koruyan projeleri destekleyeceklerini belirtti. Güç, "Turizmin gelişmesini istiyoruz ama betona boğulmuş, ekosistemi tahrip eden projelere asla izin vermeyiz" dedi.
Seferihisar ziyaretinde ise üreticilerin yaşadığı sorunlara dikkat çeken Güç, özellikle mandalina ve zeytinyağı üreticilerinin maliyet artışları karşısında zor durumda olduğunu ifade etti. Güç, Tarım Bakanlığı'na çağrıda bulunarak üreticilere destek olunması gerektiğini vurguladı. Ayrıca, Seferihisar Devlet Hastanesi'nin yetersizliğine değinerek vatandaşların MR çekimi için komşu ilçelere gitmek zorunda kaldığını ve hastanenin eksiklerinin giderilmesi gerektiğini söyledi.
CHP olarak vatandaşların yanında olmaya devam edeceklerini belirten Güç, "Bizim işimiz salonlarda değil; bahçede, tarlada, sokakta, dükkanda. Milletimizle yan yanayız" şeklinde konuştu.
Güç, ilçe ziyaretleri öncesinde Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa Günay’ın oğlu Onur Günay için düzenlenen anma törenine de katıldı.
[🤖 Bu haber için AI (FLUX) tarafından görsel oluşturulmuştur]