Gündem

Çeşme Belediye Başkanı Denizli'ye Soruşturma

9 görüntülenme
0 paylaşım
Çeşme Belediye Başkanı Denizli'ye Soruşturma
Çeşme Belediye Başkanı Lâl Denizli, hakkında yürütülen bir soruşturma nedeniyle İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nda ifade verdi. Çeşme Belediyesi, konuyla ilgili resmi bir açıklama yaparak soruşturma dosyasındaki gizlilik kararı nedeniyle ayrıntılı bilgi veremeyeceklerini belirtti.

Belediye açıklamasında, kamuoyuna yansıyan iddiaların net bir şekilde aydınlatılması amacıyla Lâl Denizli'nin avukatları aracılığıyla Adli Tıp Kurumu'nda test yapılması talebinde bulunulduğu ifade edildi. İfade işlemlerinin ardından serbest bırakılan ve hakkında herhangi bir adli kontrol hükmü uygulanmayan Başkan Denizli, Adli Tıp Kurumu'ndaki işlemler için kendi aracıyla hareket etti.

Başkan Denizli'nin, ifade işlemi öncesinde avukatları aracılığıyla dosyaya sunduğu dilekçeyle test örneği vermek istediğini yazılı olarak bildirdiği de açıklamada yer aldı. Çeşme Belediyesi, Başkan Denizli'nin sürecin şeffaf bir şekilde ilerlemesi ve gerçeklerin tüm açıklığıyla ortaya konulması konusundaki kararlılığını vurguladı.

[🤖 Bu haber için resimler Yapay Zeka yardımı ile oluşturulmuştur.]

#Izmir IzmirGundem Cesme LalDenizli Soruşturma Belediye Gundem
Paylaş: