Gündem

Başkan İlkay Çiçek Menderes Sokaklarında: 44...

Menderes Belediye Başkanı İlkay Çiçek, Çile, Dereköy, Kuyucak ve Küner mahallelerini ziyaret ederek belediye çalışmalarını yerinde inceledi ve talepleri dinledi.

İzmirGündem Haber Masası
193 görüntülenme
Başkan İlkay Çiçek Menderes Sokaklarında: 44...
Temsili görsel — YZ ile oluşturulmuştur

Menderes Belediye Başkanı İlkay Çiçek, ilçenin dört bir yanındaki şantiye alanlarını ve mahalleleri kapsayan geniş bir saha turuna çıktı. Belediye ekiplerinin yürüttüğü projeleri yerinde denetleyen Çiçek, teknik ekiplerden işlerin ilerleyişi hakkında detaylı raporlar aldı. Sahadaki incelemelerin ardından vatandaşlarla bir araya gelen Çiçek, ilçenin geleceğine dair planlanan projeleri ilk ağızdan paylaştı.

Dört Mahallede Vatandaşın Talebi Dinlendi

Başkan İlkay Çiçek’in saha programının en durak noktaları Çile, Dereköy, Kuyucak ve Küner mahalleleri oldu. Bu mahallelerde sakinlerle uzun süre sohbet eden Çiçek, özellikle yol yapımı, çevre düzenlemesi ve altyapı eksiklikleri konusundaki şikayetleri tek tek not aldı. Vatandaşlardan gelen her geri dönüşün hizmet sürecine doğrudan yön vereceğini belirten Çiçek, belediye birimlerine acil ihtiyaç duyulan noktalarda çalışma başlatılması talimatını verdi.

Ziyaretler sırasında sahadaki personelin çalışma koşullarını ve ekipman durumunu da gözlemleyen Çiçek, belediye hizmetlerinin aksamaması için planlı bir ilerleyiş sergilediklerini vurguladı. Menderes Belediyesi'nin tüm birimlerinin koordineli bir şekilde hareket ettiğini ifade eden Başkan, mahalle sakinlerinin günlük yaşam kalitesini artıracak dokunuşların öncelikli olduğunu söyledi.

44 Mahalle İçin Eşit Hizmet Vurgusu

Menderes Belediye Başkanı İlkay Çiçek, saha çalışmalarıyla ilgili yaptığı değerlendirmede ilçenin her noktasına aynı kaliteyle ulaşacaklarını belirtti. Çiçek, “Ekiplerimiz sahada büyük bir özveri ile çalışıyor. Menderesimize en iyi hizmeti gerçekleştirmek için çaba veriyoruz. 44 mahallemize eşit hizmet anlayışı ile ihtiyaç duyulan bölgeleri önceleyerek çalışmaya devam edeceğiz. Menderes en iyisini hak ediyor” ifadelerini kullandı.

Başkan Çiçek, mahalle bazlı ziyaretlerin sadece bir denetim değil, aynı zamanda halkla kurulan güven köprüsü olduğunu hatırlattı. Sözlerine devam eden Çiçek, “Her şey sizin için. Durmadan, yorulmadan, en iyi hizmeti sunmak için çalışıyoruz. Menderesli hemşehrilerimizin geri dönüşleri ve memnuniyeti bizim için çok değerli. Vatandaşlarımızın taleplerini teker teker not ettik ve bu konuda çalışmaları başlattık. Menderes aşkıyla daima hizmete devam edeceğiz” diyerek sahadaki kararlılığını yineledi.

İzmir Menderes İçin Bu Ziyaretler Ne Anlama Geliyor?

Geniş tarım arazileri ve turistik kıyı şeridiyle İzmir'in en stratejik noktalarından biri olan Menderes'te, özellikle kırsal mahallelerin hizmete erişimi büyük önem taşıyor. Başkan Çiçek’in Çile, Dereköy, Kuyucak ve Küner gibi merkezden uzak noktaları doğrudan ziyaret etmesi, belediyenin "merkez-taşra" ayrımını ortadan kaldırma hedefinin bir parçası olarak görülüyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi ile koordineli yürütülecek altyapı çalışmalarıyla birleştiğinde bu saha ziyaretleri, ilçedeki 44 mahallenin tamamında yaşam standartlarının yükselmesini sağlayacak.

Bu yerel hamleler özellikle bölgedeki tarımsal faaliyetlerin lojistiğini kolaylaştıracak yol düzenlemeleri ve sosyal alanların iyileştirilmesi açısından 100 bini aşkın Menderesliyi yakından ilgilendiriyor.

Etiketler

#Izmir IzmirGundem Menderes IlkayCicek Belediye SahaCalismasi Hizmet

Sıradaki haber

Menderes’te Parklara Kamera Takviyesi: Güvenli Menderes Başladı
Gündem

Menderes’te Parklara Kamera Takviyesi: Güvenli Menderes Başladı

5 gün önce
191

İlgili Haberler

Menderes'te İş Makinesi Yayaya Çarptı: 85 Yaşındaki Ali Kartal
Gündem

Menderes'te İş Makinesi Yayaya Çarptı: 85 Yaşındaki Ali Kartal

Menderes Kemalpaşa Mahallesi'nde yolun karşısına geçmeye çalışan 85 yaşındaki Ali Kartal, iş makinesinin çarpması sonucu olay yerinde yaşamını yitirdi.

İzmirGündem Haber Masası
14 gün önce
231
Menderes Belediyesi Rüşvet Operasyonu: 7 Şüpheli Daha Tutuklandı
Gündem

Menderes Belediyesi Rüşvet Operasyonu: 7 Şüpheli Daha Tutuklandı

İzmir Menderes Belediyesi'ne yönelik rüşvet ve yolsuzluk soruşturmasının ikinci dalgasında gözaltına alınan 9 şüpheliden 7'si çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

İzmirGündem Haber Masası
15 gün önce
291
İzmir Açıklarında Peş Peşe Operasyon: 56 Göçmen Yakalandı
Gündem

İzmir Açıklarında Peş Peşe Operasyon: 56 Göçmen Yakalandı

İzmir'in Çeşme ve Menderes ilçesi açıklarında düzenlenen iki ayrı operasyonda toplam 56 düzensiz göçmen yakalanarak İl Göç İdaresi'ne sevk edildi.

İzmirGündem Haber Masası
16 gün önce
285
Asuman Şen Gaziantep Forumunda Menderes'i Temsil Etti
ÇevreGündem

Asuman Şen Gaziantep Forumunda Menderes'i Temsil Etti

Menderes Belediye Başkan Vekili Asuman Şen, Gaziantep'te düzenlenen İklim, Çevre, Kadın 2030 Forumu'nda ilçenin çevre vizyonunu ve kadın liderliğini anlattı.

İzmirGündem Haber Masası
7 gün önce
238
Menderes Belediyesi Okul Kantinlerini Mercek Altına Aldı
YaşamEğitim

Menderes Belediyesi Okul Kantinlerini Mercek Altına Aldı

Menderes Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ilçe genelindeki okul kantinlerinde hijyen, fiyat ve ruhsat denetimi gerçekleştirerek öğrenci sağlığını koruma altına aldı.

İzmirGündem Haber Masası
10 gün önce
110
Menderes'teki Okullarda Atık Pil Toplama Yarışması Başlıyor
ÇevreGündem

Menderes'teki Okullarda Atık Pil Toplama Yarışması Başlıyor

Menderes Belediyesi'nin düzenlediği atık pil toplama yarışması 1 Ekim'de başlıyor; dereceye giren okullar 30 Mart'ta ödüllerine kavuşacak.

İzmirGündem Haber Masası
11 gün önce
118

İlgili Rehberler